WORKSPACES

MULTIFUNCTIONELE ZALEN EN WERKPLEKKEN VOOR EEN EERLIJKE PRIJS

Aan de Joan Muyskenweg 14 bevinden zich momenteel 20 creatieve bedrijven, verdeeld over diverse ruimtes en werkplekken. 

Het ondernemersnetwerk van De Muys kent 30 leden. Verder beschikt De Muys over een gesloten vergaderplek voor maximaal acht personen en een kantine. Ook biedt De Muys diverse open ruimtes die als multifunctionele ruimte voor bijeenkomsten, conferenties, trainingen, workshops, recepties etc. kunnen dienen De werkplekken, de vergaderruimte en de multifunctionele ruimtes zijn online te boeken. 

De Muys is een Hive voor jonge, startende ondernemers, ambachtslieden, creatievelingen en jongeren die hun talent verder willen ontdekken en ontwikkelen en elkaar willen ontmoeten. De Muys biedt voordelige werkplekken. Ook krijgt iedere gebruiker van De Muys als lid van de community toegang tot het platform om zijn netwerk verder op te bouwen.

LOCATIE
Ons pand is gevestigd in Amsterdam Oost. De locatie is gemakkelijk met het OV te bereiken met de metro. Wanneer je uitstapt bij de metrohalte Overamstel is de locatie op 10 min loopafstand.

Als je liever met de auto komt kun je voor de deur parkeren. Doordeweeks tot 18.00 uur is het betaald parkeren waarvan de eerste drie uurtjes tegen een tarief van 10 cent per uur. Daarna is het tarief 2,40,- per uur. Doordeweeks na 18.00 uur en in het weekend is parkeren gratis.

ETEN EN DRINKEN
Bij ons zit je niet vast aan een eet en drink arrangement. Wil je zelf eten en drinken verzorgen? Geen probleem! De ruimte beschikt over een keuken (zonder gastfornuis) en een mobiele ‘bar’ op wielen. De bar kun je aan de hand van de indeling zelf op de juiste plek plaatsen. Handig als je de aanwezigen vanaf een plek eten en drinken wilt aanbieden. Daarnaast stellen wij altijd een koffiemachine en een waterkoker beschikbaar.

EXTRA FACILITEITEN
Als je een presentatie of workshop wilt houden is een beamer altijd handig. Wij beschikken daarom over een Samsung SP-D300B Beamer met een resolutie van 1024×768. De beamer bevat een VGA en DVI aansluiting. Dit zijn de ingangen voor de blauwe en witte kabels. Voor de spreker hebben we een aparte tafel waar je een laptop kunt plaatsen.

De projectiemuur is helemaal wit voor een optimale projectie. De ramen beschikken over gordijnen die kunnen worden gesloten om de ruimte wat donkerder te maken voor een betere projectie op zonnige dagen.

DEMUYS

‘T HUYS

Op de begane grond bevindt zich ’t Huys, met een oppervlakte van 110m2. Binnen ‘t Huys worden jongeren opgeleid tot barista, gastheer en gastvrouw. ‘t Huys is ook de plek waar alle ambachtslieden en creatievelingen hun werk uit de Hall of Opportunities kunnen tentoonstellen en/of verkopen. De ruimte beschikt over een podium en een eigen bar en is naar wens in te delen. De ruimte heeft een eigen ingang.

BOOK NOW

BORRELRUIMTE/EVENTS

Op de begane grond bevindt zich eem borrelruimte / evenementenruimte met een oppervlakte van in totaal 110 m2. De ruimte beschikt over een podium, een eigen bar, zeven statafels en een eigen ingang.

BOOK NOW

DEMUYS

DEMUYS

CONFERENTIEZAAL

Op de eerste verdieping vind je de multifunctionele zaalruimte. De ruimte is 90 m² groot, beschikt over 80 stoelen en is zowel per lift als per trap te bereiken. Wij kunnen de ruimte voor u klaarzetten in een theater- of workshopopstelling, we kunnen de ruimte ook compleet leeg (zonder stoelen) opleveren. Eigen consumptie of catering is bij ons geen probleem. De zaalruimte beschikt tevens over een klein keukentje, een mobiele bar en een afgesloten ruimte van 12 m².

BOOK NOW

KAVELS/HAL

De hal van De Muys, staat beter bekend als The Hall of Opportunities. De hal kent 20 kavels, waar voornamelijk ambachtslieden en creatievelingen gebruik van maken. Er zijn altijd kavels beschikbaar voor leuke nieuwe communityleden. De gemiddelde kavel heeft een oppervlakte van 103 m2. Verder bevindt zich in de hal ook een gym en een indoor basketbal- en badmintonveld.

BOOK NOW

DEMUYS

DEMUYS

GALLERIE

Op de begane grond vind je een galerieruimte met een oppervlakte van 110 m2. De ruimte wordt voornamelijk gebruikt voor tentoonstellingen, exposities en creatieve pop-up stores. De ruimte beschikt over een mobiele bar en een eigen ingang. De wc’s en keuken worden gedeeld met andere gebruikers.

BOOK NOW

FLEXPLEKKEN & VASTE WERKPLEKKEN

Onze werkplekken bestaan uit vaste en flexibele opties. Als je slechts af en toe een plek nodig hebt om te werken, is onze flexoplossing wellicht een idee. Onze vaste werkplekken zijn een oplossing voor ondernemers die op zoek zijn naar een betaalbare vaste ruimte en een inspirerende werkomgeving.

BOOK NOW

DEMUYS

€25

Per dag Excl. BTW

BOOK NOW

€20

Per dag Excl. BTW

BOOK NOW

€150

Per dag Excl. BTW

BOOK NOW