COMMUNITY

LEES MEER

De Muys biedt een plek aan jonge en sociaal betrokken ondernemers die hun talenten willen ontplooien en zich willen inzetten voor maatschappelijk belang. Wij faciliteren een open omgeving waarin jij je dromen kunt realiseren en helpen jou bij het ontwikkelen van de vaardigheden om jezelf en jouw onderneming verder te brengen. 

De Muys is een community waar talenten en ervaren professionals uit verschillende vakgebieden en sectoren samenkomen. Je werkt op één locatie met gelijkgestemden, die gezamenlijk bijdragen aan een inspirerende omgeving en via kruisbestuiving het beste uit zichzelf en uit elkaar halen.

WAT BIEDEN WIJ JOU?

Een plek waar je gelijken kunt ontmoeten. Onze communityleden helpen en motiveren elkaar en zorgen ervoor dat iedereen het beste uit zichzelf kan halen. Door een open omgeving die samenwerking stimuleert, gebruiken onze communityleden elkaars talenten om hun creatieve ideeën verder te brengen. Ook maken onze communityleden gebruik van elkaars Daarnaast netwerk en contacten, zodat hun ondernemingen een breder publiek kunnen bereiken.

Zodra jij je aanmeldt als communitylid, bekijken we eerst of je in ons concept past. Wij vinden het namelijk belangrijk dat jouw onderneming een breder (maatschappelijk) belang dient en past binnen onze filosofie van samenwerking. Om deze reden doen wij altijd een intake met aspirant-leden. Indien deze een positief resultaat oplevert, gaan we met je aan de slag.

Wij zijn ervan overtuigd dat onze community in grote mate in staat is om zichzelf te sturen en elkaar te helpen. Maar we snappen het ook dat je wat extra handvatten en een steuntje in de rug nodig hebt. Zodra je lid bent, gaan we met je aan de slag om een programma op te stellen dat specifiek gericht is op de ontwikkeling van zowel jou als persoon als jouw onderneming. 

WAT VERWACHTEN WIJ VAN JOU?

(Potentiële) communityleden van de Muys geloven in onze filosofie en zetten zich hier actief voor in. Wij faciliteren een inspirerende omgeving waarin jij het beste uit jezelf kunt halen. Wij verwachten dat je andere communityleden helpt om hetzelfde te doen.

De Muys wil een plek bieden voor jonge, creatieve en sociaal betrokken (startende) ondernemers die via hun bedrijf een bijdrage willen leveren van maatschappelijk belang. Wij verwachten dat elk lid zich houdt aan de volgende ‘regels’:

  • NO BULLSHIT
  • NO WINDOW DRESSING
  • TELL IT LIKE IT IS
  • IF YOU DON’T COMMIT YOU CAN GO

ONS VERHAAL

De Muys is opgezet door een groep jonge en gedreven Amsterdammers die elkaar kennen van hun werkzaamheden voor verschillende maatschappelijke organisaties. Zij hebben een diversiteit aan achtergronden, maar zijn verbonden in hun maatschappelijke betrokkenheid. Ons team heeft jarenlange ervaring in de publieke sector en het bedrijfsleven en weten wat nodig is om een succesvolle onderneming te creëren die het bredere belang niet uit het oog verliest. 

Al onze teamleden hebben ervaring in het begeleiden van jonge en ambitieuze mensen en zijn altijd bereid om als jouw sparringspartner te fungeren.

ONZE MISSIE

Wij bieden jonge ondernemers een plek om hun dromen te realiseren. Of je nou een klein project draait of een mogelijkheid zoekt om grote kunstwerken te maken: wij kunnen jou de ruimte bieden om hiermee aan de slag te gaan. 

De Muys biedt jou een inspirerende en motiverende werkomgeving waarin je alle ruimte hebt om jezelf te ontwikkelen. Zo zijn wij een middel in de ontwikkeling van jouw succesvolle onderneming!

ONZE VISIE

Wij zijn ervan overtuigd dat iedereen het talent heeft om de wereld een beetje mooier te maken. Iedereen op zijn of haar eigen manier. 

Dit begint in jouw directe omgeving. De kleine dingen die je doet en de stappen die jij maakt als ondernemer, kunnen een enorme impact hebben. Wij geloven dat jouw talenten een bijdrage kunnen leveren aan het bredere belang. Dit begint op lokaal niveau, en kan uitgroeien tot iets veel groters. Maar het hoeft niet.

Jij hebt de sleutel in handen om de wereld te verbeteren. En wij helpen jou daar graag bij.