HALL OF OPPORTUNITIES

LEES MEER

De Muys wil ruimte bieden voor jouw creatieve ideeën. Wij merken dat veel ideeën van veel startende ondernemers stranden vanwege het gebrek aan een (fysieke) plek om deze uit te werken. 

Daarom hebben wij de Hall of Opportunities ontwikkeld. Wij beschikken over 20 grote ruimtes waarin creatievelingen van hun dromen werkelijkheid maken. In een stad als Amsterdam is het moeilijk om een grote ruimte te vinden voor ambachtslieden, terwijl er wel steeds meer behoefte is aan de lokale en duurzame producten die zij maken. 

Wij bieden een plek om jouw concepten te realiseren en bieden jou alle ruimte om met jouw onderneming aan de slag te gaan. Daarnaast hebben wij voldoende ruimte om jouw werk tentoon te stellen of op een andere manier in de etalage te zetten.

Interesse? Wij hebben altijd ruimte voor leuke, nieuwe communityleden!

REALISE YOUR POTENTIAL!

De Muys heeft verschillende community-leden die binnen onze Hall of Opportunities hun ideeën tot werkelijkheid laten komen. Je kunt ze tegenkomen bij ons op locatie en bij sommige community-leden kun je hun werk bekijken of zelfs aanschaffen.

Ambachtslieden

De Muys heeft verschillende kavels waarin ambachtslieden hun vak kunnen uitoefenen. Zo zijn binnen de Muys dagelijks kleermakers, meubelmakers en kunstenaars aan de slag om hun concepten te realiseren. Bovendien bieden wij de mogelijkheid om deze tentoon te stellen in onze Gallerie op de Begane Grond. Als je ons bezoekt, zul je dan ook altijd werk van onze communityleden vinden!

Makers en Creators

De Muys biedt makers en creators (flex)werkplekken waar zij los kunnen gaan met hun creativiteit. Denk hierbij aan fotografen en kunstenaars. Zij krijgen de beschikking over een kavel die ze volledig naar eigen wens kunnen inrichten en kunnen gebruiken voor hun creatieve doeleinden.

Heb je tijdelijk ruimte nodig voor een project? Dan kun je ook bij ons terecht! Wij hebben altijd kavels beschikbaar voor tijdelijke initiatieven. Zo hebben wij ruimte geboden aan communityleden die tijdelijk gelegenheid nodig om bijvoorbeeld oldtimers te repareren, die hun duurzame foodtrucks festivalproof moesten maken en aan decorbouwers voor verschillende voorstellingen in Amsterdam en omgeving.

Buro Sport

Buro Sport organiseert voor de Muys-community en haar omgeving verschillende seizoensgebonden activiteiten. Zo kun je in de winter mee op skitrip en kun je in de zomer meedoen aan activiteiten op het water, zoals roeien en zeilen. Daarnaast is het bij de Muys op locatie mogelijk om mee te doen aan indoor basketbal- en badmintonactiviteiten.