OVER ONS

LEES MEER

Wij zijn ervan overtuigd dat het delen van verhalen een bijdrage kan leveren aan jouw ontwikkeling. En daarmee aan de ontwikkeling van jouw onderneming. Wij zorgen voor een ‘safe space’ waarin iedereen zijn of haar verhaal kan doen. Onze leden kunnen met elkaar bespreken wat goed gaat of waar ze tegenaan lopen en fungeren als elkaars sparringspartner. Zo levert iedereen een bijdrage aan de community.

Vanzelfsprekend gaan verhalen over de zakelijke kant van ondernemen en zijn we dol op succesverhalen. Maar ook stimuleren wij onze leden om juist de persoonlijke noot mee te geven. Want wij weten als geen ander dat ondernemen leuk is en voor veel vrijheid zorgt, maar ook dat dit gepaard gaat met een hoop vallen en opstaan en soms ook met veel onzekerheid. Don’t worry: you’re not the only one!

Wij bieden een omgeving waarin iedereen zijn of haar verhaal kan doen. Dit zorgt voor een sterke band tussen onze community-leden onderling en geeft hen inspiratie, motivatie en een frisse blik op de wereld.

MEET OUR MEMBERS

innen De Muys vindt je een breed scala aan ondernemers. Allemaal werkzaam binnen verschillende sectoren en met verschillende achtergronden, maar met als gemene deler dat zij het beste uit zichzelf en hun (startende) onderneming willen halen.

Interviews met enkele Community-leden vind je in de Showcase of Fame.

OVER HET GEBOUW

De Muys heeft misschien een iets andere indeling dan je gewend bent van flexkantoren. Dit komt doordat De Muys is gevestigd in een voormalige showroom voor auto’s. Hierdoor hebben wij veel ruimte die we creatief kunnen inzetten.

MAATSCHAPPELIJK VERANTWOORD ONDERNEMEN

Het uitgangspunt van De Muys is dat wij goedkope en toegankelijke werkplekken bieden ten behoeve van maatschappelijk verantwoord ondernemen. Wij verwachten ook van onze gebruikers dat zij dit hoog in het vaandel hebben staan. Verschillende ondernemers in ons gebouw bieden mogelijkheden voor mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt om aan de slag te gaan. Zo is er een Barista-opleiding opgezet en wordt er druk gewerkt aan een Car Wash waar zij werkervaring kunnen opdoen.

Daarnaast proberen we onze bijdrage te leveren aan de toekomst door duurzaamheid hoog in het vaandel te zetten. Zo zijn wij aan het kijken naar mogelijkheden voor stadslandbouw op het dak van De Muys en hebben wij ambities op het vlak van bier brouwen uit voedselresten.

DE OMGEVING

De Muys ligt in een buurt die volop in ontwikkeling is. Door het bieden van een inspirerende en gezellige werkplek, hopen wij ook een bijdrage te kunnen geven aan de omgeving en bij te dragen aan een interessante buurt voor de huidige bezoekers en toekomstige bewoners.

Daarnaast beschikken wij over een etalage waarin onze leden hun werk eventueel kunnen verkopen of tentoon kunnen stellen. Een prettige bijkomstigheid is dat dit bijdraagt aan de levendigheid van de buurt.