SKILLBUILDING

LEES MEER

Kleine bedrijven en sociaal ondernemers ontmoeten elkaar

Als we alleen werken, hebben we te maken met afleiding, een gebrek aan support en een eenzaam gevoel. Bij De Muys kunnen ondernemers elkaar om deze reden te ontmoeten. Door samenwerking raken onze leden gemotiveerd en kunnen zij elkaar helpen. Talenten uit verschillende sectoren komen samen en helpen elkaar met hun creaitivieit, netwerk en mindset.

Leven Lang Leren

Gedurende je hele leven ontwikkel je jezelf, niet alleen tijdens je jeugd of in klaslokalen. We leven in een dynamische en globaliserende wereld, waarin continu sprake is van (maatschappelijke) verandering en technologische en sociale innovaties. Elke sector krijgt hiermee te maken en het is belangrijk om hier op de hoogte van te zijn. Door een leven lang leren werk je voortdurend aan je kennis, vaardigheden en ervaring. Je bent beter voorbereid op verandering en daardoor de potentie van je onderneming beter benutten.

Samenwerkende organisaties en gemeenschappen

De Muys gelooft dat het concept van circulaire economie ook toegepast kan worden op maatschappelijke ondernemingen. Door onderdeel te zijn van een community, creëren we een omgeving waarin leden elkaars vaardigheden en ervaringen (her)gebruiken en zodanig beter worden in wat ze doen.

Organisatie en ontwikkeling

Wij bieden je een goede (thuis)basis en helpen je om je zaken op orde te hebben. Zowel privé als zakelijk. We helpen je bij het organiseren van je core business en de daarbij horende activiteiten. Zo kom je verder met je onderneming, carrière en leven.

DIT IS EEN TITEL

Morbi risus dolor, tincidunt efficitur bibendum vitae, posuere eget neque. Mauris quis felis eget dui iaculis vestibulum. Nam felis nibh, bibendum vitae dui vel, laoreet laoreet nisi. Praesent et quam dignissim, lacinia elit eu, imperdiet urna.