120 jonge ondernemers exclusieve inkijk tijdens Seminar Boost Your Skills 

Boost Your Skills voor jonge, startende ondernemers (omgeving Amsterdam e.o.)

Net voor het einde van de middag en begin van de avond kwamen ruim 120 jonge ondernemers en professionals op 13 december af op de Boost your Skills Seminar in De Muys. Tijdens de 5 uur durende Seminar kregen deelnemers exclusief toegang tot workshop gegeven door Topondernemers en managers van verschillende branches. De focus van Boost Your Skill is op het vergroten van carrièrekansen voor ambitieuze startende ondernemers en young professionals. De aftrap begon met een keynote van the NetworKing Charles Ruffolo een professionele netwerker pur sang. Tijdens de exclusieve  borrel plaats om zijn tips in actie uitvoeren.

The NetworKing keynote

De public speaker, auteur, uitgever en trainer Charles Ruffolo startte de middag met een inspirerende keynote over zijn levensverhaal, het belang van netwerken en hoe je relaties opbouwt met netwerken. Met de focus op interpersoonlijke vaardigheden en netwerk skills geeft Charles trainingen aan individuen en bedrijven om zo een bijdrage te leveren aan hun succes.

Exclusieve inkijk persoonlijke ervaring topondernemers

Tijdens Seminar Boost Your Skills deelde diverse ondernemers en topmanagers een inkijk in hun kennis, persoonlijke ervaring en de lessen voor de startende ondernemers. In diverse workshops werden de skills en kennis gedeeld over ondernemerschap in in brede zin: van de benodigde mindset voor focus en discipline tot financieel bewustzijn en van digitaal ondernemen tot creatief buiten bestaande kaders denken. 

Borrelend Huys van opportunity 

Met een Just do it mentaliteit, ondernemerschap en coöperatie als kern van de hyve is De Muys trots op de opkomst en deelname van de deelnemers. De verkregen inspiratie, motivatie en praktische handvatten tekende de boost in de sfeer die merkbaar aanwezig was. Na afloop van de workshops werd het Seminar afgesloten door een business borrel voor alle deelnemers, sprekers, ondernemers en managers uit het bedrijfsleven en andere genodigden. Borrelend en bruisend de toekomst in bij de Muys, dat is waar de avond voor stond en uiteindelijk ook is geworden.

 

Copied!