Ontwikkeling en bedrijvigheid op de Joan Muyskenweg

Vernoemd naar een ingenieur en industrieel manager en bekend als directeur (1901-1928) van Werkspoor is deze weg een way to succes naar het ondernemen en zelfontwikkeling. Hier kunnen jonge Amsterdammers de dag beginnen met een koffie van ‘T Huys, flexwerken in een creatieve setting, tijdens de lunch trainen in de hal. Om tot slot in de avond te genieten van een hapje eten en/of uitgaan bij de City beach. 

Gehuisveste bedrijven

Aan deze weg spijkeren verschillende ondernemingen letterlijk en figuurlijk aan een mooiere toekomst. Van maakindustrie tot aan persoonlijke ontwikkeling alles vind je hier. Ambachtslieden werken aan duurzame ontwikkeling. Kleding wordt bijvoorbeeld gerecycled tot memory bags, meubels, bakfietsen en oldtimers worden in nieuwe jasjes gestoken. Alle producten van de maakindustrie worden tentoongesteld en te koop gezet in de Showcase of Fame bij ‘T huys. Naast deze producten komen ook commerciële innovatieve ideeën hier tot leven. De oplaadkameraden is hier een voorbeeld van of de creatie van het interieur van Studio Disberg.

De Muys van Joan Muyskens 

Vanuit de Just do it mentaliteit worden verschillende ontwikkelkansen voor ondernemende, jonge, studerende Amsterdammers aangeboden in De Muys. Met nog geen kwartier van de HvA tot aan 5 minuten afstand van Overamstel is de hyve goed bereikbaar. Het is ook mogelijk om gratis te parkeren, een luxe an sich. Het gebouw biedt ruimte voor maar liefst 25 flexplekken, verschillende co-working spaces en een stilteruimte. Werken met supersnelle internet en in de middag aan de lunch vanuit de supermarkten op loopafstand. 

Talent en skill ontwikkeling 

Geloven in ontwikkeling en levenslang leren? Dan ben je ook hier aan het juiste adres. Verschillende trajecten, workshops en trainingen worden in De Muys aangeboden om ontwikkelkansen en arbeidskansen van jonge Amsterdammers te vergroten. SkillBuilding legt de nadruk op leiderschap en ondernemingskwaliteiten en biedt trainingen en workshops als   o.a. overtuigend debatteren; lobbyen; boekhouden en presenteren. De Muys Education en Skills Center focust meer op facility en hospitality met bijvoorbeeld barista opleiding. Daarnaast is het ook mogelijk om praktijkervaring op te doen. Carwash Drerries wordt bijvoorbeeld geheel gerund door jonge mensen vanuit de Amsterdam Oost. Tot slot is het mogelijk om te netwerken met de maandelijkse netwerkborrel. 

Gym time 

Fysiek is het doorontwikkelen kan ook mogelijk in de GYM 014 en Muay Thai. Deze sportscholen zijn gevestigd in de hal van De Muys, waar emoties en gedachten omgezet kunnen worden in rust en kracht. Geïnspireerd door rugnummer 24 van bekende voetballers en ook het huisnummer van de gym – verzorgd GYM 014 power workouts als crossfit, body clinic, kickboksen en boksen aan jong en oud zowel persoonlijk als groepsvorm. Doorzettingsvermogen, nooit aflatend streven naar innerlijke vrede, geluk en evenwicht is het motto van de Gym 014. 

Muay Thai is voor liefhebbers van het Thaise boksen dat afstamt van de 16e eeuwse Siam koninkrijk. Deze lessen worden verzorgd door Robert de Leth. Zelf heeft hij 15 professionele matches gevochten en gaat hij geregeld naar Thailand om te trainen. 

Food and fun for though 

De Muyskens bruist van de creatieve ondernemerschap in alle vormen.  Exposities en tentoonstellingen worden getoond door een netwerk van fotografen en kunstenaars. En ook de jonge doelgroep doelgroep 4 jaar tot 16 kan bij de Fancy Palace verzorgd genieten. Na een creatieve energieke dag is het tijd voor een hapje eten. Dat kan bij de Cantina de Carbon die bekend staat voor de heerlijke Mexicaanse gerechten. Fijnproevers kunnen ook terecht bij homemade indonesian van  Tante Dewi. Bij Dok Amsterdam kun je genieten van een drankje, dansje met of zonder BBQ. Ook vinden hier verschillende muziekevenementen plaats en kun je genieten van een goede film met Cinema City Beach. 

Voor iedereen is er wat te doen en te vinden. Kom vooral langs en werk aan jouw toekomst en/of toekomst van de stad.

Copied!