Nieuwe werkplekken en workshops @Skillbuilding

Op de 1e verdieping van de Muys zit Skillbuilding, de plek waar je aan de slag kan met je skills of je werk. Een inspirerende plek waar je aan je werk of jezelf kan weren. 

Workshops betaald met commitment

Skillbuildingen biedt verschillende workshops gratis workshops aan om jezelf blijvend te ontwikkelen als jonge ondernemer. Met de workshop ‘creatief ondernemen’ leer je hoe je van jouw creativiteit een business kan maken. De workshop ‘basis boekhouden’ is voor elke beginnende ondernemer een handige workshop. Tot slot krijg je met ‘online marketing’ relevante informatie mee over hoe je je brand online kan neerzetten met handige tips en tricks. De workshops zijn gratis maar we verwachten wel de commitment na aanmelding. 

Flex en werkplekken 

Je kan tegenwoordig ook gebruik maken van de de nieuwe werk- en flexplekken op de verdieping. Met behulp van supersnelle internet kan je aan grote tafels aan de slag. Wil je even brainstormen of chill genieten van je lunch dan kan je gebruik maken van de comfortabele bank. 

Het huren van flexplekken kan per maand. Voor maar 75,- per maand voor studenten en 125,- voor jonge ondernemers kan je corona-proof aan het werk. 

Extra middelen te huur

Voor de werkplekken is het ook mogelijk om middelen te huren om jouw creatieve sessies, presentaties of events succesvol te laten verlopen. Je kan vanaf €20  een beamer met scherm, flip-over en/of over een geluid-set huren.

Boek een ruimte en/of huur werkmiddelen. Inschrijven voor een workshops? Dat kan via info (@) demuys.nl.

 

 

FLEXPLEK
€ 75
Student?
BOOk nu
Flexplek
€ 125
Jong ondernemer?
Book nu
Copied!