Kunst expo’s in de Muys 

Kunst is een expressie van gedachte, gevoel en gedrag. Ook de voorgevel van de Muys is komt voort uit een gedachte, gedrag en gevoel. De Zebra strepen zijn door de mede-eigenaar aangebracht. “Het zwart-witpatroon staat ook voor het ‘gewoon aan de slag’ gaan. Binnen De Muys is het de bedoeling dat je gewoon, zonder gezeur, gaat samenwerken met elkaar. Het maken van het kunstwerk was ook een iteratief proces en iedereen kan er iets anders in zien. Het belangrijkste is wel dat je er samen uitkomt en elkaar helpt. Dit is in lijn met de visie van De Muys” Bart. 

Niet alleen op de voorgevel is er ruimte voor kunst De Muys heeft een eigen galerie op de begane grond. Kunstenaars krijgen een podium om hun werk te exposeren. Zo heeft kunstenares Belamin meerdere werken vertoont. Ook het kunstenaars collectief Abel en George hebben hun kunst tentoongesteld voor publiek. 

De Muys steunt graag kunstenaars van verschillende trades met de expositieruimte. Wil jij hier een expo organiseren? Het je minimaal 6 objecten die je voor minimaal 2 maanden wil exposeren? Woonachtig in Amsterdam en omstreken? Neem dan contact via info (@) demuys.nl onder vermelding van ‘Expo’. 

Copied!