AMBITION

Bij de Muys hebben we grote ambities. En we helpen jou om jouw ambities waar te maken. We staan klaar voor je als je ons nodig hebt, maar geloven er ook in dat onze community-leden samen in staat zijn om veel op te lossen.

Om dit te realiseren, streven wij enkele waarden na die ons allemaal helpen om deze ambitie te realiseren.

A community-based enterprise

De Muys streeft ernaar om een community based enterprise te zijn.Onze organisatie loopt volledig via onze community en haar leden.Onze leden zijn op hun beurt community based enterprises die bijdragen aan hun omgeving. Zij zijn eigenaren van ondernemingen die hun maatschappelijke verantwoordelijkheden serieus nemen en bijdragen aan een duurzame samenleving.

A wealth of possibilities

Veel jonge ondernemers beschikken nog niet over het netwerk dat henzelf en hun bedrijf verder kan brengen. Hierdoor gaat veel potentie verloren. Via de juiste connecties hebben jonge professionals meer toegang tot hun mogelijke droombaan of -opdracht. Zij hebben dankzij De Muys toegang tot een wealth of possibilities.

Activating young people

Jonge talenten hebben in de huidige wereld te maken met veel afleiding. Ondanks deze overvloed aan informatie, is er een gebrek aan mentorschap, positieve rolmodellen en inzicht in mogelijkheden. Om deze reden nemen veel jongeren genoegen met een carrière die niet bij hen past en laten ze een hoop potentie onbenut. 

De Muys wil jonge mensen activeren en hen helpen hun kansen te grijpen. We bieden een omgeving zonder afleidingen waar zij zichzelf kunnen ontwikkelen, geïnspireerd raken en henzelf en hun onderneming verder kunnen brengen.

A community of choice

Mensen worden gevormd door hun omgeving. Het aanleren van gewoontes, zowel goede als slechte, komt vaak voort uit de omgeving waarin je je begeeft. Bij De Muys ben je omringd door mensen die het beste uit henzelf willen halen. Daarnaast zijn ze altijd bereid om je te helpen indien je ergens op vastloopt of als je ergens gedachten over wilt wisselen.

Alle community-leden binnen De Muys hebben ervoor gekozen om een commitment te geven aan ons concept van maatschappelijk verantwoord ondernemen en samenwerken. Hierdoor hebben wij een community waarbinnen leden elkaar inspireren, motiveren en elkaar hulp bieden. Dit noemen wij de comminuty of choice, waarin al onze leden zeer betrokken zijn!

Human to human connections

Professionals houden hun zakelijke contacten vaak formeel. Hierdoor zijn deze relaties vaak redelijk oppervlakkig. De Muys biedt een community waarin menselijk contact centraal staat. Dit betekent dat onze relaties zakelijk zijn, maar niet oppervlakkig. Onze leden investeren in het netwerk in De Muys en bekommeren zich om elkaar. Ze hebben oprechte interesse in andere communityleden en het menselijke aspect staat voorop.

Success for entrepreneurs – Creating chances to change

Jongeren hebben soms beperkte mogelijkheden of lopen vast in hun ontwikkeling. Voor startende ondernemers is deze ervaring al te bekend. Het is soms lastig om hun onderneming te laten groeien. De Muys streeft ernaar om haar leden kansen te bieden om henzelf te ontwikkelen en de veranderaars te worden die ze diep van binnen zijn. Ondernemers krijgen bij ons alle ruimte om kansen te pakken en uit te groeien tot succesvolle mensen,.

MAATSCHAPPELIJKE IMPACT

Wij vinden het belangrijk om van maatschappelijke waarde te zijn voor onze omgeving en doen dit door jonge ondernemers een kans te geven om zichzelf en hun onderneming te ontwikkelen en door mensen samen te brengen, zodat zij op hun beurt anderen kunnen helpen Maar ook door allerlei soorten organisaties voor een eerlijke prijs de ruimte te bieden om evenementen, workshops en andere bijeenkomsten te organiseren. Zo faciliteren wij ruimtes voor politieke en culturele organisaties, maar ook voor bijvoorbeeld een kinderfeestje kun je bij ons terecht,

Van onze community-leden verwachten wij daarom dat ook voor hen maatschappelijk belang voorop staat. Enerzijds uit zich dit doordat zij bijdragen aan de Muys-community. Anderzijds verwachten we dat de ondernemingen van onze communityleden ook op hun manier bijdragen aan het maatschappelijk belang. Om deze redenen doen wij altijd een intake met potentiële communityleden. Zo weten we of je bij ons concept past en of wij ook voor jou van toegevoegde waarde kunnen zijn.

TAKE THE NEXT STEP

De Muys biedt jou de kans om via jouw onderneming impact te maken. Wij bieden jou de ruimte, het netwerk en coaching om jouw ideeën tot wasdom te laten komen. Hierdoor heb je alle ruimte om van jouw onderneming een succes te maken en tegelijkertijd jouw hard en soft skills te ontwikkelen.

Wij richten ons vooral op jonge ondernemers uit onze directe omgeving. Veel jongeren ondervinden vandaag de dag obstakels om met hun creatieve ideeën aan de slag te gaan. Wij hopen enkele van deze drempels weg te kunnen nemen en geven jou de ruimte en begeleiding om jouw volledige potentieel te kunnen benutten!

Interesse? Neem contact met ons op via dit formulier en we komen zo snel mogelijk bij je.