Les krijgen van experts uit het vak en binnen 3 maanden aan de bak? Meld je aan voor  Barista, Hospitality en Facility 2021/2022 

Ben jij tussen de 18 en 35 jaar? Wil je graag aan het werk maar wordt je vaak afgewezen? Meld je aan bij De Muys Educatie Center een van de drie leertrajecten: Barista, Facility en Hospitality.

Barista worden met uitzicht op een baan

Hou je van koffie en wil je graag ook leren hoe je de beste cappuccino maakt? Misschien is de barista opleiding iets voor jou. In 3 maanden tijd krijg je elke werkdag een dagdeel praktische vaardigheden over koffie. Je wordt meegenomen in het hele proces van koffie maken. Vanaf de koffieplant, branden van de bonen tot aan het perfecte schuimlaag van de koffie. Wist je bijvoorbeeld dat de koffieboon eigenlijk groen is? Dat je melk kan verbranden en daarmee je koffie kan verpesten? Naast antwoorden op deze vragen krijg je ook een tweedaagse HACCP cursus waarin je leert hoe je om moet gaan met voedsel en de verplichte Hygiënecode voor de horeca in de praktijk moet toepassen. Ook krijg je lessen in ondernemerschap zodat je ook weet wat je nodig hebt om jouw eigen koffietent op poten te zetten. Na het afronden van de 3 maanden krijg je een aanstelling bij De Muys. Hier kan je dan jouw lessen in de praktijk brengen. Wanneer dat is afgerond kan je doorstromen naar een van onze partners.

Horeca hospitality held

Hospitality betekent gastvrijheid in het Engels. De opleiding vindt 60% plaats in het praktijk en is opgezet in overleg met hotels en horecabedrijven in Amsterdam Oost en experts uit de praktijk. Je krijgt hospitality lessen in brede zin en van kooklessen tot aan service. Onderdelen zijn bijvoorbeeld communicatie, ondernemerschap en zelfontwikkeling & stages. Omdat de opleiding met partners in ontwikkeld krijg je de laatste trends mee en maak je kans op een aanstelling wanneer je klaar bent. Wil je je eigen horeca onderneming te beginnen? Dan laat deze opleiding alle facetten van het proces zien en krijg je bij ondernemerschap workshops over het schrijven van een ondernemingsplan. Wil jij een Hospitality held worden? Meld je dan aan voor deze opleiding.

Regel jij alles? Check de opleiding facility

Facilitair management, gaat over het besturen en beheersen van ondersteunende activiteiten voor een organisatie. Van beveiliging, receptie tot aan schoonmaak. Alle activiteiten die het doel van de organisatie ondersteunen. Ben jij iemand die van regelen houdt? En het andere makkelijk wil maken? Dan is Facility medewerker of management wel iets voor jou. Tijdens de opleiding Facility krijg je beroepsgerichte en keuze modules, krijg je begeleiding en rond je een stageprogramma af. Met een focus op gebouwbeheer en hospitality en leert men het gehele proces van contracten tot uitvoering. Je kan hiermee facilitair medewerker of leidinggevende worden.

Aanmeldingsprocedure

Ben je zelf tussen de 18 en 35 jaar? Wil je graag beginnen aan een van de leertrajecten? En terecht bij een van de aangesloten bedrijven? Dan kan je in aanmerking komen voor de aanmelding. Heb je geen werkervaring of geen vooropleiding dan krijg je voorrang bij de aanmelding. Na de aanmelding wordt je uitgenodigd voor een korte sollicitatiegesprek zodat we jou leren kennen en jij vragen kan stellen.

Baankansen

Na het goed afronden van het praktijkexamen en de toetsing biedt De Muys alle afgestudeerden een werkplek aan voor drie maanden. Daarmee heb je jouw werkervaring opgebouwd. Daarna kunnen we jou doorverwijzen naar de omliggende hotels en horecabedrijven met wie we een pact heeft gesloten om jonge mensen aan te nemen.

Meld je aan

Stuur dan een email naar info@demuys.nl met jouw cv met motivatiebrief of motivatie video (1 min) met waarom jij een van de eerste 20 wil zijn.

Copied!