Meld je aan voor De Skill Academy: training en netwerk voor (kers)verse ondernemers!

Als startende ondernemer komt er veel op je af. Je moet alle zaken die eerder door de werkgever werden geregeld nu zelf doen. Alle fases van de bedrijfsvoering van conceptontwikkeling, uitvoering tot aan communicatie komen voor jouw rekening. Tijdens de eerste jaren is het een uitdaging om door alle bomen het bos te zien. Daarom biedt De Muys met De Skill Academy mogelijkheden aan om jouw ondernemingskwaliteiten een boost te geven.

15 ondernemers aan de slag met ondernemerschap 

In een kleine groep van 30 jonge ondernemers kan je deelnemen aan De Skill Academy. In verschillende modules krijg je als jonge ondernemers verschillende praktische inzichten en handvatten door topdocenten van diverse onderwijsinstellingen, succesvolle ondernemers en managers uit het bedrijfsleven. Hierdoor krijg je een extra zetje in hun rug om jouw onderneming gefundeerd tot een succes te maken. De modules bieden jou ook de ruimte om te netwerken en creatieve samenwerkingsverbanden aan te gaan. Aan het einde van de rit heb je helder inzicht in wat jouw onderscheidend maakt, wat je goed doet, waar verbeterpunten zitten en hoe je ander en beter jouw onderneming kan vormgeven. Je krijgt ook na elke module naslagwerk mee met de belangrijkste elementen. Ook is het mogelijk om jaarlijks een terugkoppeling te krijgen om scherp te blijven en jouw ontwikkeling voort te zetten. 

Skill Academy modules of success

De Skill Academy bestaat uit diverse modules over ondernemingsvaardigheden, uitdagingen en kansen. Deze zijn gericht op young entrepreneurs, young professionals en jonge leidinggevenden die maximaal 3 jaar zelfstandig ondernemen. Elke module bestaat praktisch uit drie bijeenkomsten en een terugkomdag. Per bijeenkomst krijg je inzichten, kennis en handvatten over het onderwerp. 

3 maanden onderneming boost 

In 3 maanden tijd krijg je met de De Skill Academy bestaat uit diverse modules die de belangrijkste thema’s voor de doelgroep behandelen.Grip op financiën, Zintuiglijke communicatie en Marketing strategy. Er komen modules die specifiek zijn gericht op young entrepreneurs, young professionals en jonge leidinggevenden. Iedere aangeboden module bestaat uit drie bijeenkomsten en een terugkomdag. De aangeboden thema’s variëren per bijeenkomst. 

Certificaat en business borrel

Actieve ondernemers die het traject van 3 maanden hebben volbracht krijgen een certificaat als bewijs van officiële koppeling aan De Skill Academy. De waarde van dit certificaat vloeit voort uit de gegarandeerde module-inhoud die direct praktisch toepasbaar is en de blijvende associatie bij deelnemer. Daarnaast wordt er een alumni business borrel georganiseerd waar alle alumni en sprekers voor uitgenodigd worden. Zo wordt je onderdeel van een netwerk aan gedreven jonge ondernemers en ervaringsdeskundigen. 

Wil jij je nieuwe onderneming een business boost geven?

Meld je als je voldoet aan de eisen:

Je bent een: 

  • startende ondernemer;
  • tussen 18 – 30 jaar;
  • woonachtig in Amsterdam e.o..

Je hebt:

  • een eigen onderneming die maximaal drie jaar oud is?
  • een aantoonbaar actief ondernemende houding?
  • zin om 1 van de 15 ondernemers die hun onderneming willen boosten?
Copied!