Patta Academy Kick-off day 17 juli @ De Muys

Op een mooie zonnige zaterdag kwamen 25 gedreven jong creatieve ondernemers voor het eerst bijeen in de Muys voor de kickoff van het intensief zomerprogramma Patta Academy. Tijdens een inspirerende introductie, kregen de deelnemers het programma mee en de gelegenheid om op creatieve wijze elkaar te leren kennen. Zij zijn de eerste lichting van Patta Academy, bedacht door succesvol Amsterdamse ondernemer Edson Sabajo. 

Patta in the Muys 

Nadat Edson met zijn onderneming Patta, Nederland heeft veroverd wilde hij zich richten op de jeugd met Patta Academy. In twee weken tijd worden geselecteerde jonge Nederlanders tussen 16 – 25 jaar klaargestoomd voor het ondernemerschap. HIj wil hen een plek bieden waar je je passie kan ontdekken zoals hij zelf graag zou hebben gehad toen hij net begon. De jungrepeneurs krijgen diverse workshops waaronder ‘skills for life’, ‘marketing’, ‘finance’, ‘presentatietechnieken’,‘ondernemen” en bootcamps door gedreven ondernemers uit verschillende branches. 

Ben van De Muys: “Wij hebben in de afgelopen maanden het proces van de organisatie meegemaakt. Ik kan je vertellen dat er met veel liefde en passie aan het programma gewerkt. Vanuit de Muys steunen wij alles wat jongeren vooruit helpt in de breedste zin van het woord. Alleen Patta Academy is speciaal, want wij delen een doelstelling die bij ons, de kern raakt van ons bestaan namelijk; het stimuleren van ondernemend gedrag van jonge mensen, het doet mij deugd om onderdeel te zien van deze editie van Patta Academy” .

De eerste leergang was een groot succes: “Patta is niet alleen een internationaal streetwear merk, maar het is een community van creatieve zielen die samen een nieuwe lifestyle hebben gecreëerd.” – Edson Sabajo

 

Copied!